طرز تهیه کلوچه ی خرمایی با آجیل
- آشپزخانه, شیرینی پزی

طرز تهیه کلوچه ی خرمایی با آجیل

طرز تهیه کلوچه ی خرمایی با آجیل

 

مخصوص ۲۰ عدد کلوچه ‏

 

date-a-nut-meringue-cookies

طرز تهیه کلوچه ی خرمایی با آجیل

مواد لازم:

‏۴ عدد تخم‌مرغ ‏
‏۱ فنجان شکر شیرینی‌پزی
‏¼ قاشق چایخوری پودر هل ‏
‏۱ و ¼ فنجان خرمای بدون هسته، خردشده ‏
‏۱ و ¼ فنجان گردوی معمولی یا ۱ و ¼ فنجان گردوی امریکایی، خردشده ‏
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم نمائید. ‏
تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بزرگ با سرعت ملایم بزنید تا کاملا پف کنند و لطیف شوند. ‏
به تدریج شکر را به آن بیافزائید. آنقدر هم بزنید تا خمیری شفاف حاصل شود. ‏
به آرامی هل، خرما و گردوها را به این مواد بیافزائید. ‏
با یک قاشق سوپ‌خوری، از این مخلوط بردارید و به شکل کلوچه روی کاغذ روغنی مخصوص فر بریزید. ‏
درون فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. ‏
زمان آماده سازی : ۴۵ دقیقه | زمان پخت : ۳۰ دقیقه | زمان کل : ۷۵ دقیقه

بیشتر بخوانید:   روش های پخت ماهی که کدبانو ها ها باید بدانند

 

طرز تهیه کلوچه ی خرمایی با آجیل

گردآوری: مجله تفریحی سرگرمی اکسیرفان

کانال تلگرام: https://t.me/xsir18

نوشته شده توسط اکسیرفان

نوشته شده توسط اکسیرفان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *