">طرز تهیه رولت زنجبیلی - اکسیرفان
 

طرز تهیه رولت زنجبیلی

طرز تهیه رولت زنجبیلی

 

 

ولت زنجبیلی یکی از شیرینی هایی است که از قدیم الایام بر سر سفره های عید بوده و یادآور خاطرات قدیم است.
مواد لازم:
  • تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شده): ۴ عدد
  • شکر قهوه ای: ۹۰ گرم
  • آرد: ۹۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق چای خوری (سرپر)
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • زنجفیل (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • کره (ذوب شده): ۵۰ گرم
  • شکر: به مقدار لازم

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

  • پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • زنجفیل تازه (ریز خرد شده): دو برش کوچک
  • زنجفیل (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:

  • شکلات تلخ (ریز خرد شده): ۹۰ گرم
  • شیر پر چرب: ۷۵ میلی لیتر
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق سوپ خوری
 رولت زنجفیلی" src="http://xsirfun.ir/wp-content/uploads/2017/12/1520127_907.jpg" alt="رولت زنجفیلی" width="394" height="475" />
طرز تهیه رولت زنجبیلی

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ را آنقدر بزنید تا سفت شده و پف کنند. زرده های تخم مرغ و شکر قهوه ای را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا کمرنگ شده و حجم آنها دو برابر شود. آرد، پودر کاکائو، پودر دارچین، جوز هندی و زنجفیل پودر شده را با هم مخلوط و الک کرده و به تدریج و طی سه مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:   آموزش تهیه آبدوغ خیار ؛ به استقبال تابستان برویم!

سفیده زده شده و پف کرده و کره ذوب شده را کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را در یک قالب رولت (به ابعاد ۳۰ در ۲۰ سانتی متر) از قبل چرب شده با کره و پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

کیک داغ را به کمک کاغذ روغنی از قالب در آورید و روی حوله تمیزی برگردانید. به آرامی و با دقت کاغذ روغنی را جدا کنید. مقداری شکر روی آن پخش کنید و با استفاده از حوله، کیک را محکم رول کنید و اجازه دهید در مجاورت دمای محیط خنک شود.

طرز تهیه فیلینگ (لایه میانی):

بیشتر بخوانید:   طرز تهیه سالاد ماکارونی +نکات مهم که از آن ها خبر ندارید!

تمامی مواد را به جز زنجفیل ریز خرد شده با همزن به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.

رول کیک را باز کنید و فیلینگ را روی آن پخش کنید. زنجفیل ریز خرد شده را روی مواد پخش کنید و دوباره کیک را رول کنید. رول کیک را در سلفون بپیچید و به مدت یکم ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید. (فیلینگ باقیمانده را برای تزئین روی رولت کنار بگذارید.)

طرز تهیه رویه:

شیر، عسل، پودر کاکائو و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را روی شکلات خرد شده بریزید و پس از گذشت چند دقیقه، مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.

رولت را روی پنجره توری قرار دهید و مخلوط رویه را روی رولت بریزید تا کاملا با این مخلوط پوشش داده شود. اجازه دهید مخلوط رویه خودش را بگیرد. سپس رولت را تزئین و سرو کنید.

اکسیرفان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

سوال و جواب های مربوط به پخت کیک

ی دسامبر 24 , 2017
سوال و جواب های مربوط به پخت کیک   دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه…. سعی کردم […]
سوال و جواب های مربوط به پخت کیکسوال و جواب های مربوط به پخت کیک

سردبیر اکسیرفان

محمدرضا امیرآبادی

محمدرضا امیرآبادی هستم سردبیر اکسیرفان.خوشحالم از اینکه در خدمت شما عزیزان هستم. در راستای پیشرفت مجله نیاز مند نظرات خوبتان هستیم.