دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش

 

 دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .

مواد مورد نیاز

  • آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
  • چوب دارچین: ۴ تکه
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • پودر زنجبیل: یک دوم ق چ
  • هل: ۷ عدد
دمنوش دارچین و سیب ترش" src="http://xsirfun.ir/wp-content/uploads/2018/02/1564061_743.jpg" alt="دمنوش دارچین و سیب ترش" width="500" height="281" />
روش پخت:
۱٫ چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.سیب ترش: مناسب برای بیماری های عصبی معده و از بین برنده تهوع

بیشتر بخوانید:   طرز تهیه شورماهی پلو ،شام شب عید بوشهری ها
دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون
زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز
هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز• ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می توانید تمام دم نوش های گیاهی دلخواه را دم کنید.

بیشتر بخوانید:   ساندویچ بستنی آناناسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *