تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو

از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
مواد مورد نیاز:
  • انار: ۱ کیلوگرم
  • چغندر (پخته و رنده شده): ۵۰۰ گرم
  • سرکه انگور: ۱ پیمانه
  • آب انار: ۱ لیتر
  • پودر گلپر: ۱ ق س
  • پودر گشنیز: ۱ ق س
  • سیاه دانه: ۲ ق س
  • فلفل قرمز: ۱ ق س
  • نمک: به میزان لازم
ترشی انار و لبو

تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو

روش پخت:
۱- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود ۶ ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

۲- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.

۳- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.
نکته: این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو
بیشتر بخوانید:   طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *